National Tempus Office Serbia - Konkurs: Erasmus Mundus - akcija 1

 

Postovani,
Obavestavamo Vas da je raspisan drugi konkurs za projekte u okviru Tempusa IV Napominjemo da za nacionalne projekte vaze nacionalni prioriteti, dok se za regionalne projekte moraju primenjivati ili regionalni prioriteti ili nacionalni prioriteti zemalja koje ucestvuju u projektu.
Rok za konkurisanje je 28. april 2009. godine.
U toku je i konkurs za projekte u okviru akcije 1a i 1b Erasmus Mundus II programa koji ce trajati do 30. aprila. Ovaj konkurs se odnosi na kreiranje zajednickih evropskih master ili doktorskih studija sa univerzitetima iz Evropske unije. Cilj ovakvih projekata je da se kreiraju zajednicke studije i da studenti iz razlicitih zemalja koji se na njih upisuju deo vremena provode deo vremena na svakom od univerziteta koji cine konzorcijum. Evropska komisija
obezbedjuje stipendije za deo ovih studenata.
U prilogu Vam saljemo dva formulara koja Vas molimo da popunite i da nam posaljete ako imate formirane ideje za projekte u okviru ova dva konkursa.
Vise informacija o ovim konkursima kao i prezentacije sa Tempus info dana mozete pronaci na nasem sajtu www.tempus.ac.rs. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.
National Tempus Office, Serbia
Lazareviceva 9/14 3233409
www.tempus.ac.rs

Priložene formulare možete preuzeti ovde >>