Septembar 22, 2009

Škole i profesori:  Otvaranje prijava za konkurs

 

 

 

Predmet: Otvaranje Schindler nagradnog konkursa 2010

 

Poštovani,

 

Želeli bismo da pozovemo vas i vaše studente na učešće u Schindler nagradnom konkursu 2010.

 

Takmičenje je otvoreno  za studente završnih godina arhitekture,  i za one koji pohađaju master studije na Evropskim univerzitetima i školama arhitekture. Centarlna tema ovogodišnje Schindler nagrade je Pristup za sve, filozofija dizajna koju karakteriše uključivanje , mobilnost bez prepreka za ljude različitih godina i sposobnosti.Takmičenje je  odlična  prilika za studente; da o njihovim radovima odlučuje profesionalni žiri.

 

Konkurs 2010 postavlja pred studente zadatak transformacije dela olimpijskog parka u Berlinu, u prijatan , fukcionalan, i slobodan park za sport i opuštanje.Studenti moraju da ponovo razviju mesto koje bi sadržalo sportske objekte, otvorena pozorišta,  parkinge za kola, kao  novi pristupnu rutu koja bi vodila od obližnje urbane stanice. Molimo vas da iskoristite vreme kako bi se  detaljno upoznali sa izazovnim zadacima na ovom takmičenju. Detalji su dostupni na oficijalnom sajtu Sindler nagarada 2010. www.schindleraward.com.

 

Studenti se mogu prijaviti  za učešće na sajtu : www.schindleraward.com.

Nakon prijave studenti ce dobiti podatke za logovanje u zaštićeni download deo sajta. Ovaj deo sadrži  sve neophodne podatke za rad na projektu.

Krajnji rok za prijavu je 30 April 2010.

 

Molimo vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije i pitanja. Sva pitanja vezana za  organizaciju takmičenja, i projektni zadatak, mogu se slati na e mail adresu

award2010@nuesch.ch.

Bili bismo vam zahvalni ukoliko biste ovaj e mai prosledili vašim kolegama širom Evrope.

 

Srdačan pozdrav,

Cathérine Voltz